Изпълнителният директор на Джемкорп Атанас БостанджиевСледвайте Гласове в Изпълнителният директор на

...
Изпълнителният директор на Джемкорп Атанас БостанджиевСледвайте Гласове в Изпълнителният директор на
Коментари Харесай

Шефът на Джемкорп: Меморандумът е прекратен, нямаме никакви претенции към България

Изпълнителният шеф на " Джемкорп " Атанас Бостанджиев
Следвайте " Гласове " в 

Изпълнителният шеф на " Джемкорп " Атанас Бостанджиев съобщи пред Българска национална телевизия, че меморандумът е преустановен и компанията няма никакви искания към страната ни.
По-рано депутати от ГЕРБ обявиха на конференция, че меморандумът с " Джемкорп " не е преустановен и това съставлява опасност за националната сигурност.
От " Продължаваме промяната " отхвърлиха тези изказвания.

Пред Българска национална телевизия изпълнителният шеф на компанията Атанас Бостанджиев също отхвърли меморандумът да е в действие.
" Много се удивлявам от тези изказвания. Меморандумът беше преустановен, получихме публично писмо с искане за отменяне. Документът е преустановен и ние повече нямаме никакви искания нито към държавното управление, нито към страната България ", увери той.
Бостанджиев сподели още, че при подписването на документа не е имало нищо подмолно и обвързващо.
Бившият енергиен министър Александър Николов, който постави автограф под меморандума с " Джемкорп " реагира остро на обвиняванията на ГЕРБ, съгласно които договорът е още в действие и съставлява опасност за националната сигурност.
" На капиталовото гуру... й предлагам да се обърне към близкия й до сърцето някогашен финансов министър. Все отново имам вяра, че може да й повдигне… още веднъж настроението, тъй като знае по какъв начин и за какво се оформят документи, изключително касаещи “финансови задължения ”. Ако пък държи - дано попита конфигурираното катамаранно прокси в министерство на енергетиката за информация какво се случва, когато използваш квалификации (например лъжец). Ей по този начин за информация… че като виждам върви по добре утъпкана пътека ", написа още във фейсбук някогашният енергиен министър.
Източник: " 24 часа "
 
 
 
 
20 Ное 2022020 Ное 202238220 Ное 202250820 Ное 202214120 Ное 202299720 Ное 2022267КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022183719 Ное 202247018 Ное 2022150024 Sep 20222825
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР